Usi de garaj -Ce model sa alegi?
In prezent, exista o gama larga si larga de usi de garaj de unde puteti alege. Putem alege usi manuale traditionale sau usi automate.
Putem alege diferite tipuri in cadrul fiecaruia dintre ele. De asemenea, putem alege intre preturi diferite, sisteme de deschidere diferite sau sisteme de securitate diferite.
Pe scurt, gama de optiuni care ni se deschide atunci cand alegem o usa pentru garajul nostru, este nesfarsita.
De aceea, astazi vom analiza care sunt unele dintre aspectele in care trebuie sa cautam pentru a putea sa alegem pe cea care corespunde cel mai mult gustului si nevoilor noastre.

Iata usi garaj Suceava preturi

Cateva aspecte pe care le putem analiza pentru a sti ce model sa alegem in usile noastre de garaj
Unul dintre primele lucruri la care ar trebui sa ne uitam atunci cand dorim sa cumparam usi de garaj, pe langa pret, este in tipul de usa. Ele pot fi manuale sau automate si exista diferite modele.
Cele doua principale pentru acest tip de utilizare sunt usile sectionale si usile inclinate.
Usile inclinate se caracterizeaza prin deschiderea lor bazata pe rotatia verticala a usii pe o axa. In acest fel, atunci cand este inchisa, ar fi intr-o pozitie perpendiculara pe tavan, devenind paralela atunci cand este deschis.
Aveti nevoie de un spatiu pe exteriorul garajului de aproximativ 1,20 m. Acesta este spatiul care iese din fatada pe masura ce se deschide. Ele sunt de obicei cele mai economice.
Pe de alta parte, usile sectionale sunt formate din mai multe panouri care aluneca vertical sau lateral. Alunecarea sa se face pe sine. Spre deosebire de usile inclinate, nu ocupa spatiu nici in interiorul, nici in exteriorul garajului.
In plus fata de diferitele tipuri, trebuie sa luam si alte considerente atunci cand alegem usi de garaj. In acest sens, este necesar sa se tina seama de designul fiecarei usi, precum si de diferitele sisteme de securitate pentru aceasta.
Trebuie sa verificam daca, dupa instalarea usii in cauza, toate aceste sisteme de securitate functioneaza pentru a garanta utilizarea si functionarea lor corespunzatoare.
De asemenea, putem alege usi automate pentru a face totul mult mai usor si mai simplu pentru noi.