Cautati o usa garaj Suceava pe care sa o instalati pentru garajul pe care il aveti astfel incat sa va asigurati un acces mai usor inauntru? Va oferim o gama variata de usi de garaj din care sa le alegeti pe cele mai bune dintre ele. Avem atat usi de garaj simple, cat si usi de garaj cu diverse functii, astfel incat sa puteti fi siguri ca alegeti varianta potrivita astfel incat garajul sa poata fi folosit corect. Daca aveti un garaj mic in care vreti sa depozitati diverse lucruri, atunci cu siguranta cea mai buna varianta pentru usa de garaj este aceea de a apela la usile care se rabateaza. Daca aveti garaje mari, atunci o solutie pot fi usile care se deschid clasic, desi sunt mai greu de utilizat si nu sunt la fel de practice ca celelalte modele de usi de garaj. Usile care se deschid normal au nevoie de spatiu in interior sau in exterior, in care sa se deschida fara sa loveasca nimic.
Usa garaj Suceava – Care usa este cea mai buna potrivita si pe care sa o aleg?
In multe ocazii, este posibil sa avem indoieli atunci cand alegem cea mai potrivita usa metalica pentru garajul nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie sa luam in considerare diferiti factori pentru a lua decizia finala:
Stilul si designul fatadei casei. Nu vorbim numai de caracteristicile usii metalice in sine si arhitectura casei joaca, de asemenea, un rol important. Nu va fi acelasi lucru sa alegeti o usa pentru o casa cu stil modern si avangardist, decat una cu un stil mai clasic.
Materialul cu care este facuta usa. Este unul dintre factorii, fara indoiala, cel mai important. Exista materiale care sunt mai potrivite decat altele in functie de locuri si vor exista unele mai scumpe decat altele, cum ar fi lemnul, in comparatie cu acele usi din otel sau fier.
Deschiderea si inchiderea usii. Trebuie sa ne intrebam daca avem nevoie de o usa manuala sau de o usa automata. Pentru a face acest lucru, avem mai multe tipuri de usi metalice din care sa alegi.
Pretul usii. Evident, costul usii metalice este, de asemenea, foarte important in alegerea noastra. Va trebui sa gasim un echilibru intre toti factorii pentru a nu face o greseala in decizia noastra finala.
Tipuri de usi metalice pentru garaje
1. Usi inclinate
Aceasta va depinde de spatiul disponibil pentru casa si garaj. Daca locul in care vom plasa usa de garaj este mare, o usa inclinata poate fi un tip adecvat de usa metalica.
2. Usi batante
Ele se deschid in 90 ° orizontala si sunt foarte potrivite pentru uz rezidential. Exista posibilitatea de a le fabrica cu un finisaj perforat sau neted foaie si de a alege dintr-o mare varietate de culori disponibile.
3. Usi roll-up
Cu panouri diferite pentru a economisi cat mai mult spatiu posibil. Cand usa este deschisa in directia acoperisului, usa este paralela cu aceasta, motiv pentru care usa roll-up este ideala pentru garajele mici.