Sisteme videointerfonie

Protejează și supraveghează-ți locuința de la distanță cu ajutorul unor sisteme supraveghere video profesionale

Rolul unui sistem de interfon si videointerfon este să afli identitatea vizitatorului, să comunici cu persoana aflata in afara proprietatii inainte ca aceasta sa aiba acces. Sistemul de videointerfon iti va da posibilitatea sa vizionezi persoana care solicita accesul.

Sistemele de videointerfonie sunt esențiale pentru dezvoltarea comunicațiilor printr-un ansamblu de clădiri, la școli, spitale, birouri sau chiar și acasă.

De cele mai multe ori sistemele de videointerfonie se integrează cu sistemul de securitate video și suplimenteză accesul securizat pe o proprietate. În loc să permiți unei persoane neautorizate accesul într-o clădire, poți să-l vezi și să decizi dacă dorești să-i permiți accesul.

Interfonia reprezinta un sistem primar de protectie si acces pentru birouri, vile sau scari de bloc, in comunicare duplex sau semi-duplex, asigura comunicarea facila cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior.

Videointerfonia este utilizata in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica.

Un astfel de echipament va permite sa aflati cine este la usa sau la poarta dumneavoastra, si sa deschideti fara a mai fi nevoie sa iesiti din imobil. Un interfon sau video-interfon ofera un plus de siguranta copiilor sau persoanelor in varsta aflate singure acasa, prin facilitatea de a vedea pe ecran si de a vorbi cu persoana care se afla la usa. Poarta sau usa de acces in firma sau in locuinta dumneavoastra va sta inchisa si se va deschide doar cand dumneavoastra doriti sa permiteti accesul.