Sisteme smart house

Transformă-ți casa într-un sistem automatizat care lucrează pentru tine

Sistemele smart house îți vor face viața mai ușoară și mai convenabilă. Cui nu i-ar plăcea să fie capabil să controleze iluminatul, divertismentul și temperatura din confortul propriei canapele? Indiferent dacă ești acasă sau în vacanță, o casă inteligentă te va alerta cu ceea ce se întâmplă, iar un sistem de securitate integrat ar putea fi de un ajutor imens în cazul unei urgențe.

Iată câteva exemple de lucruri pe care ar putea să le facă un sistem smart house pentru tine:

Tehnologia smart house promite o moulțime de avantaje pentru toată lumea. Profită și tu de aceste avantaje apelând la serviciile noastre.

  • Iluminarea unei căi în timpul nopții către baie.
  • Deblocarea ușilor automat în timp ce te apropii.
  • Hrănirea animalului de companie la program și cu o cantitate programată de hrană.
  • Încălzirea dormitorului înainte de a te culca.

Tehnologia smart house promite o moulțime de avantaje pentru toată lumea.
Profită și tu de aceste avantaje apelând la serviciile noastre.

Promovăm un stil exclusivist de viaţă, inovând confortul şi siguranţa prin tehnologie. Printr-o simplă apăsare de buton puteţi controla sistemele TV şi audio, luminile, sistemele de supraveghere şi climatizare. Mai mult, dimineaţa puteţi găsi cafeaua fierbinte, televizorul deschis pe postul preferat, în baie puteţi auzi muzica preferată, iar jaluzele şi luminile pot juca după pofta inimii.

Este ultimul trend în materie de automatizarea reşedinţelor rezidenţiale, apartamentelor sau a caselor de vacanţă. Metodele deja utilizate în dotarea clădirilor de birouri (cunoscute sub denumirea de BMS) pot fi utilizate cu uşurinţă acum în locuinţe pentru a asigura flexibilitatea tehnologiilor folosite