Cautati solutii pentru smart house Suceava si dispozitive care sa va ajute sa faceti ca locuinta sa devina mai inteligenta si mai functionala, dar si mai economica in acelasi timp? In magazinul nostru veti gasi toate solutiile pentru o casa inteligenta asa cum ati vazut in filme sau in revistele de specialitate, iar preturile sunt foarte avantajoase. Tot ce trebuie sa faceti este sa determinati care sunt nevoile intregii familii la care casa ar trebui sa raspunda si ulterior, puteti alege cele mai bune astfel de sisteme. Daca nu stiti cum sa combinati corect produsele sau nu gasiti ceea ce va trebuie, puteti comunica cu echipa noastra de consultanta, folosind informatiile de pe site, astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate. Suntem aici pentru a va ajuta sa cumparati produsele de care aveti nevoie pentru un plus de confort.
Smart House Suceava – Ce este o casa inteligenta?
O casa inteligenta este acea casa care are automatizarea locuintei, adica automatismele necesare pentru a oferi ocupantilor servicii de management energetic, securitate, bunastare si comunicare. Aceste servicii pot fi integrate prin retele de comunicatii interioare si exterioare, cu fir sau wireless care pot fi controlate de acasa (printr-un panou de control) sau din exterior (prin intermediul smartphone-ului, de exemplu). O casa inteligenta este caracterizata de confort, functionalitate, aspect smart si economie.
Automatizarea locuintei permite automatizarea anumitor sarcini mecanice si, prin urmare, conceptul de casa inteligenta. Aprinde luminile atunci cand intri intr-o camera, preincalzeste caloriferele inainte de a ajunge acasa, ridica si coboara jaluzelele sau copertinele, deconecteaza aparatele electrice care nu sunt utilizate, alege cel mai bun moment pentru a conecta un aparat … sunt cateva dintre posibilitatile caselor inteligente.
Putem avea o casa inteligenta?
In marea majoritate a inventiilor moderne in care tehnologia poate face minuni reale, este urmata o curba de „invatare” foarte curioasa.
Se ilustreaza perfect o curba de urcare la modul in care se comporta o societate ca a noastra, pornind de la momentul in care tehnologia este posibila si practica (momentul in care au aparut primele dispozitive care ne-au permis sa reglam iluminarea la distanta sau sa ridicam jaluzelele atunci cand suna ceasul cu alarma), ridicandu-se rapid atunci cand asteptarile cresc vertiginos si apoi cazand iremediabil intr-o vale a dezamagirii.
Acest lucru se intampla deoarece avem tendinta de a permite asteptarilor sa depaseasca realitatea si, prin urmare, dezamagirea este la fel de pronuntata ca si „hype-ul” generat. In aceasta zona de „hype”, multe dispozitive sunt de obicei vandute care sunt fie imperfecte, fie profita de acele asteptari foarte mari, iar acea calitate scazuta sau acea etapa initiala de dezvoltare contribuie la lovitura mai mare. Partea ascendenta initiala este atunci cand mass-media publica minuni despre tehnologie, si apoi incepe sa scoata defectele la lumina (partea descendenta).
Cheia automatizarii locuintei este integrarea cu smartphone-ul
Scopul automatizarii locuintei si al obiectelor inteligente este de a incerca sa ne facem viata mai usoara. Este un lucru pe care nu toate echipele il realizeaza, dar la anumite niveluri nu sunt necesare sisteme complexe.