Cautati porti automate Suceava din materiale de buna calitate pe care sa le puteti folosi pentru mult timp fara sa fie nevoie de reparatii? Recomandarea noastra este sa apelati la servicii calitative astfel incat sa puteti face investitii pe termen lung. Portile noastre automate sunt realizate din materiale calitative si special adaptate pentru o rezistenta optima. De asemenea, o recomandare este aceea de a respecta si instructiunile de utilizare si de intretinere astfel incat aceste porti chiar sa reziste cat mai mult timp. Portile automate sunt cele care va asigura un plus de siguranta atunci cand sunteti in interior, pentru ca le veti putea bloca sau debloca apasand un buton. De asemenea, sunt utile si pentru momentul in care sunteti in exterior pentru ca nu mai trebuie sa coborati in ploaie pentru a deschide. Este suficient sa apasati telecomanda si poarta se va deschide.
Porti automate Suceava – Functionarea portilor automate
Nu este nimic mai confortabil decat o usa automata, mai ales atunci cand aveti o afacere si nu puteti fi atenti la sosirea constanta a clientilor. De aceea, astazi va vom oferi un mic ghid pentru functionarea usilor automate.
Ce sunt usile automate
Usile automate, asa cum sugereaza si numele, sunt usi care au un mecanism prin care se deschid fara a fi nevoie sa le impingi. Acest lucru se intampla deoarece se utilizeaza un sistem care, prin electricitate, muta usile atunci cand un senzor este activat intr-o anumita parte.
Exista multe locuri in care usile sunt automatizate, cum ar fi cele din garaj sau cele ale unui magazin din cauza nevoii de confort mai mare sau pentru ca sunt oarecum grele pentru a le deschide si inchide in mod constant.
Cum functioneaza usile automate
Usile automate au o functionare foarte simpla, deoarece sunt activate de un senzor optic sau de detectare a miscarii, care „informeaza” usa ca trebuie deschisa sau inchisa.

Acest senzor determina cand usa trebuie inchisa sau deschisa si este plasata in partea de sus a usii, deasupra si in partea de jos sau pe o parte a acesteia, astfel incat sa poata capta miscarea care va initia deschiderea sau inchiderea usii.
Senzorul optic sau de miscare este conectat la un dispozitiv de transmisie care controleaza un mecanism de ambreiaj conectat la un pinion si la usa. Acestea sunt conectate prin cabluri care efectueaza miscarea de deschidere si inchidere a usilor.
Avantajele pe care le aduc clientilor
Confort: este mult mai confortabil atat pentru clientii dvs., cat si pentru dumneavoastra sa aveti o usa automata, deoarece nu trebuie sa o deschida sau sa o inchida de fiecare data cand doresc sa intre. In plus, este foarte util daca doriti sa atrageti o clientela in varsta sau cu dificultati de mobilitate la care este complicat, deoarece este mai usor pentru ei sa deschida usa.
Acces mai usor la clienti: Asa cum am mentionat anterior, multe companii incorporeaza usi automate, astfel incat clientii sa aiba acces mai usor la magazin, in special cei care au probleme de mobilitate, cum ar fi femeile insarcinate, adultii in varsta etc.