In acest articol vom explica ce sunt usile automate si de ce sunt o parte importanta a unei case. Exista de asemenea solutii de automatizare poarta Suceava ce pot fi montate in exteriorul curtii casei dumneavoastra.
Atunci cand vreti sa va bucurati de mai multo confort, va prezentam o gama variata de porti automatizate pe site, din care sa le alegeti pe cele mai bune. Recomandarea noastra este sa optati de fiecare data pentru porti automatizate care sa reziste pe termen lung si care sa fie realizate din cele mai rezistente materiale. Portile noastre automatizate sunt confectionate din materiale foarte durabile si asigura o rezistenta sporita pe termen lung.
Ce este o usa automata?
Pe scurt, este un mecanism cu un motor care permite deschiderea usilor, iar activarea se poate face cu ajutorul unei telecomenzi, a unui card, a unui senzor care detecteaza miscarile noastre si chiar cu amprenta noastra.
Fiecare tip de usa trebuie sa fie automatizata cu un motor proiectat pentru acel tip de usa. Recomandarea noastra este sa cofigurati usa astfel incat sa obtineti usi si porti care sa reziste cat mai mult. Usile si portile automate sunt ideale pentru spatii in care vreti sa obtineti acces cat mai usor, astfel incat sa va puteti bucura de confort si sa nu fie nevoie sa apasati mereu clanta sau sa sunati la usi atunci cand doriti acces in interior. In plus, dau interiorului un aspect elegant si interesant.
Cum functioneaza de fapt usile automate?
Un singur motor nu va functiona pentru toate usile… cine spune da minte si cu siguranta nu stie despre ce vorbeste.
Ati vazut ca vecinii vostri au acelasi motor zgomotos instalat peste copertinele si tavanele lor?
Ei bine, acestea sunt motoare cu lant si aplicarea lor originala este pentru utilizarea in usile de sus.
Ceea ce se intampla este ca lumea a devenit foarte creativa si au adaptat acel motor slab la toate usile, dar are mai multe dezavantaje; realitatea este ca acest motor a fost instalat prea mult pentru ca a fost cel mai economic acum 20 de ani si pentru ca este, de asemenea, cel mai usor de instalat.
Un instalator mediu nu va avea probleme si va sugera intotdeauna acelasi lucru din nou si din nou.
Din fericire pentru tine, exista deja alternative mai economice si nu mai trebuie sa instalam acea cutie zgomotoasa.
In cele din urma, va spun ca un motor cu lant sau acele cutii zgomotoase pe care le au vecinii tai nu se pot uda, nu puteti plasa un sistem suplimentar de securitate si estetic arata destul de rau pentru ca trebuie sa adaugati multe fiare si tuburi pentru a-l face sa functioneze.
Atat usile automate cat si portile automatizate sunt o reala investitie pe termen lung si costurile acestora nu sunt atat de ridicate daca stam sa analizam toate beneficiile pe care le pot oferi. Cu ajutorul acestor sisteme, putem sa deschidem usa sau poarta fara a actiona manual ci doar prin apasarea unui singur buton.